info@cihangir.k12.tr

STEAM Akademi

STEAM AKADEMİ

Yürütülen bu program sayesinde öğrencilerin, strateji geliştirme, planlama, mantık yürütme-mantıksal bütünleme, görsel-uzamsal düşünme, yaratıcılık, dikkat - konsantrasyon, hafıza ve bellek alanlarında gelişimleri amaçlanmaktadır.
Oynayarak düşünmeyi öğreten zekâ ve akıl oyunları çalışmaları ayrıca ileriyi görme, sabır, rekabet, yenilgiyi hazmetme, merak dürtüsünü harekete geçirme, hızlı düşünme, çözüm üretme, karar verme gibi tutum ve becerilerin gelişmesine imkân tanımaktadır.

Üstün Zekâlılar Eğitimi

öğrencilerin, duygusal ve sosyal alanda olumlu yönde gelişmelerine, var olan potansiyellerini en iyi şekilde ortaya koymalarına yardımcı olunmaktadır. Çocukların, gelişim dönemlerinde yaşayabilecekleri çatışmalarla en olumlu şekilde baş edebilmelerini sağlama amacıyla yapılan çalışmalar; “Kendini Kabul Etme, Duygular, Tutumlar ve Davranışlar, Problem Çözme / Karar Verme, Kişilerarası ilişkiler” başlıkları altında verilmektedir.

GELECEĞE HAZIRLIK OKULLARI © 2014. Tüm Hakları Saklıdır.

ATAKENT
Atakent Mah. Atatürk Cad. No:8 Atakent, Halkalı