ABANT GEZİSİ

ABANT GEZİSİ / 26.10 2019

KATILIM: ORTAOKUL ve LİSE ÖĞRENCİLERİ

Okul önünden hareket ile yolculuğumuza başlıyoruz. Otobüs içinde size sunacağımız sıcak - soğuk içecek ikramları ile birlikte Abant’a hareket ediyoruz.  Yaklaşık 3 saatlik bir yolculuğun ardından  Abant’a ulaşıyoruz. Göl etrafında bir saatlik kısa bir yürüyüş yapıyoruz. Arzu eden konuklarımız, rehberimiz eşliğinde yaklaşık 2 saat sürecek, orta zorluk derecesinde bir yürüyüş parkurunda yürüyüşe katılabilirler. Diğer misafirlerimiz hava şartlarına göre köy kızakları ve şambreller ile kayak yapabilirler ya da Faytonlarla Göl Etrafında Dolaşabilirler (Ekstra). Ardından göl kenarında mangal partimizi yapıyoruz. Keyifli geçen günün ardından İstanbul’a dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Araç içi ikramlarımızla birlikte keyifli bir yolculuk yapıp, saat 21.00-22.00 sularında siz sayın misafirlerimizi Life Tur’un diğer seyahatlerinde tekrar görüşmek üzere, aldığımız noktalara bırakıyoruz.

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER

Lüks otobüslerle ulaşım,  kahvaltı paketi,abant’ta barbekü (sucuk ekmek meşrubat) milli park giriş ücretleri, rehberlik hizmetleri, ikramlar, life tur tecrübesi ve güvencesi.

ABANT GEZİSİ ÜCRETİ

250 TL