Pamfilya Gezisi

KATILIM: ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ

SON KAYIT TARİHİ: 05.04.2019

1.GÜN.

Akşam saat 20:00 de belirlenen yerden hareketle, Antalya’ya gece otobüs yolculuğu.

2.GÜN.

Sabah yolda otelde alınan serbest kahvaltı sonrası hareketle; Antik dönemlerde adı, Sıcak Ülke ya da Kavimler Ülke’si anlamına gelen; Pamfilya bölgesi’nin merkezi, adını efsanevi Bergama kralı Attalos’dan alan Antalya’ya varıyoruz. Antalya’da panoramik tur yapıyoruz. Konyaaltı, Lara, Yat Limanı, Şehrin ilk kurulduğu yer olan, Kaleiçi, geleneksel Türk evlerinin en güzel örneklerine sahip olan, Tarihi Konaklar, Saat Kulesi gördükten sonra. Bu bölgede verecek olduğumuz serbest zamanın ardından otele hareket ediyoruz. Otele varış odalara yerleşme.

3.GÜN.

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası hareketle; Okurcalar, İncekum, Payaslar, Fuğla üzerinden, denize doğru uzanmış yüksek bir tepenin eteklerine kurulmuş olan Alanya’ya varış. Burada panoramik olarak; 1221 yılında Selçuklu Sultanı I. Alaaddin Keykubad tarafından son şeklini alan, 83 kulesi, 140 burcu ve Sur uzunluğu 6,5 km. olan Alanya Kalesi. Efsanelere konu olan, Kleopatra Plajı, sekizgen planlı; Kızıl Kule ve Alaaddin Keykubat tarafından 1227’de yaptırılan, Kemerli beş gözden oluşan, Selçuklu Tersanesi’ni görüyoruz. Sonrasında otele dönüş,

4.GÜN.

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası hareketle; Köprülü Kanyon’a doğru yola çıkıyoruz. Ülkemizin en büyük milli parklarından olan bu Milli parkta; Serbest zaman ve dinlenme molası ardından Manavgat Şelalesi’nde dinlenme molası veriyoruz. Sonrasında antik adı; nar anlamına gelen ve döneminin en büyük şehirlerinden biri olan; Side antik kentinde bulunan; Türkiye’de bir yamaca dayandırılmadan, kemerler üzerine inşa edilmiş tek tiyatrosu olan; Side Antik Tiyatro’sunu görüyoruz. Sonrasında Su Kemerleri, Şehir Surları, Agora, Bazilika, Helenistik Çeşme, Roma Hamamı ve Türkiye’de güneşin en güzel battığı yerlerden biri olan; Apollon Tapınağı, gezilerinden sonra otele dönüş akşam yemeği ve konaklama.

5.GÜN.
Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası hareketle; 3000 m. yüksekliğe kadar yükselen Toros Dağları’nı aşarak antik adı Psidya olan Göller Bölgesi üzerinden sonra Afyon’a varıyoruz. Burada vereceğimiz serbest yemek ve dinlenme molasının ardından, Kütahya’da çini alışverişi yaptıktan sonra Bozöyük, Bilecik ve İzmit üzerinden ilerleyen saatlerde İstanbul’a dönüş ve daha sonraki seyahatlerimizde görüşmek üzere siz değerli misafirlerimize veda ediyoruz.

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER

* 5 YILDIZLI WATER PLANET AQUAPARK OTELDE (SABAH ÖĞLE VE AKŞAM YEMEKLERİ VE ALINAN TÜM ALKOLSÜZ İÇİCEKLER) HERŞEY DAHİL 3 GECE 4 GÜN KONAKLAMA

* SON MODEL OTOBÜSLERLE GİDİŞ DÖNÜŞ ULAŞIM HİZMETLERİ

* İLAVE SABAH KAHVALTISI