Anaokulu

Karma Eğitim Modeli ile öğrencilerimiz beş temel disiplinle eğitim alırlar. Bu disiplinleri müfredat tabanlı Cihangir Gelişim Atölyeleri (CGA) ile destekler somut çıktılar elde ederiz.Cihangir Gelişim Akademisi (CGA)

Yabancı Dil

Cihangir Okulları olarak okul öncesi düzeyindeki çocuklarımıza büyük bir özenle yaklaşıyoruz. Zenginleştirilmiş çift dilli eğitim sistemimiz TEAM-UP ile, öğrencilerimiz dersleri Türkçe-İngilizce eş zamanlı olarak alırlar. Bu sayede ana dilde öğrenilen tüm kazanımları İngilizcede de eş zamanlı geliştirebilmelerini, iki dilde de akademik dil yeterliliği kazanmalarını, her iki dilde kendilerini ifade edebilme olanağı ve aynı zamanda öğrenciye ikinci dilde bir güven duygusu yaratmayı sağlar. Öğrencilerimiz TEAM-UP sistemimiz ile toplam 1.520lik anaokulu eğitimlerinin sonunda İngilizce eğitimlerini yalnızca  akademik değil, değerler eğitimi, davranışsal gelişimleri ve kültürel girdileri de Türkçe-İngilizce eş zamanlı edinirler.