Anaokulu

Her çocuk özeldir!

Çocuğunuzun sağlıklı büyümesine, gelişmesine, beslenmesine özen gösteriyoruz. Öğrenmeye yönelik olumlu tutum geliştirmesi için zengin uyaranlara sahip olmasına, dil etkileşimine, olumlu sosyal ve duygusal deneyimler yaşamasına, yeni öğrenme fırsatları sağlanmasına, onun bağımsızlığını destekleyen bir çevre içinde olmasına destek oluyoruz.

Farklı ve zengin bir öğrenme süreci...
• Yaparak yaşayarak öğrenme
• Etkinlik temelli öğrenme
• Ezberden uzak somut unsurlara dayalı tam öğrenme
• Ders ve tamamlayıcı öğretim faaliyetleri
• Sürekli takip ve kontrol

Neler yapıyoruz?
• Sabahtan öğlene kadar eğitim ve öğretim odaklı, öğleden sonra çocukların ilgi ve yeteneklerini destekleyen program.
• Öğrenciyi merkeze alan yaklaşım.
• Öğrencilerin tüm gelişim alanlarını destekleme.
• Programı destekleyen sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı.
• Tüm kampüs imkanlarından sınırsız yararlanabilme.
• Yaz tatili de dahil yaz okulu ile bütünleşen tüm yılı kapsayan eğitim süresi
• Müstakil anaokulu yapısı ile rahat bir öğretim ortamı

Bilingual (çift dilli) eğitim
Bilingual, sözlük anlamı olarak, iki farklı dili iletişim için aynı seviyede kullanabilen kişi demek. Bilingual eğitim terimi, bireye ana diliyle birlikte diğer bir dilin ana dili edinimine benzer bir süreçte öğretilmesi olarak kullanılmaktadır. Anaokulunda kullandığımız, Bilingual Eğitim programımız öğrencilerimizin ana dilde öğrendiği kazanımları İngilizce’de de eş zamanlı geliştirebilmelerini, iki dilde de akademik ve dil yeterliliği kazanmalarını sağlar. Derslerde çocuklar, farkında olmadan İngilizceyi ana dillerine benzer bir süreçte edinirken, aynı zamanda yaşlarına uygun diğer becerileri de geliştirirler. Derslerimizde hedefe uygun özel tasarlanmış materyaller, görsel objeler ve interaktif programlar kullanılarak öğrencilerimize bilgileri bütün halinde pekiştirme olanağı sağlanır. Ders planları ve aktiviteleri Türkçe öğretim programına paralel özel olarak hazırlanır. Anne-babalar için hazırladığımız materyallerimiz ile okul dışında İngilizce kullanımı desteklenir. Öğrencilerimiz materyallerini evde de kullanarak pratik yapar ve anne babaları ile eğlenceli vakit geçirirler.