İlkokul

Dünyada degisen egitim yaklasımlarıyla baglantılı olarak; bugünün ilkokul ögrencilerinin ileride ihtiyaç duyacagı becerilerin temel alındıgı, tüm akademik süreçlerin yasamsal baglarla desteklendigi egitim programıdır.Atölyeler

Öğrencilerimiz ilkokul süreçleri boyunca 11 Atölye dersinde ortalama; Her bir atölyede 200 ders saati ve toplamda 2.200 ders saati atölye eğitimi alırlar.

Team-Up (Çift Dilli Eğitim)

İlkokul, çocuklarımızın hayatındaki büyük bir dönüm noktasıdır. Zenginleştirilmiş çift dilli eğitim sistemimiz TEAM-UP ile öğrencilerimiz  tüm iletişim becerileri,  değerler eğitimi ve yaşamsal becerileri Türkçe ve İngilizce eş zamanlı olarak ediniyorlar. TEAM-UP sistemimizle, günlük, haftalık, aylık, dönemlik veli dönütleri yapılır. Derslerimizde yapılan tüm çalışmalar etkili dil kullanımının olduğu, günlük hayata aktarımın yapıldığı çalışmalardan oluşur. Standart çift dilli eğitim programlarına farkla, İngilizce öğretmenlerimiz sadece akademik değil, sosyal ve duygusal gelişim, yaşam becerileri, Steam-deney, akıl oyunları, yaratıcı düşünme becerileri atölyelerinde de öğrencilerle birliktedir. Yıl boyunca edinilen, tüm kazanımlar çift dilde öğrenilir.

Okuryazarlık Programı (OYP)

1. Sınıf ikinci döneminden itibaren baslayan Türkçe Okuryazarlık derslerine 2. Sınıftan itibaren Matematik okuryazarlıgı dersleri de dahil edilmektedir.

Bu derslerle ögrencilerimiz; hem ilerleyen kademelerde karsılasacakları ölçme araçlarına hazırlanmıs hem de prozodik okuma, anlamlı okuma, hızlı okuma, anlama ve matematiksel islemlerde hızlı olma gibi temel becerileri edinmis olurlar.