info@cihangir.k12.tr

Okul-Aile İletişimi Çalışmalarımız

CLASSROOM

Okullarımızdaki kurumsal faaliyetlerde, eğitim-öğretim faaliyetlerinin planlanmasında, iş süreçlerinin yönetiminde Google Apps For Education kullanılmaktadır. Bu nedenle öğretmenlerimiz tarafından okullarımızdaki günlük akışla ilgili veli bilgilendirmeleri Google Classroom uygulaması aracılığı ile yapılmaktadır.

Google Classroom uygulamasına internet tarayıcı üzerinden “https://classroom.google.com” linkinden, İOS ve Android işletim sistemine sahip cihazların uygulama servislerinden ücretsiz indirilebilen Google Classroom uygulaması yardımıyla erişilebilmektedir.

Google Classroom uygulamasına tüm öğrencilerimiz kendileri adına oluşturulan “@cihangir.k12.tr” uzantılı mail adresi ile giriş yapabilecektir.

VELİ GÖRÜŞMELERİ

Sınıf öğretmenlerimiz, branş öğretmenlerimiz ve rehber öğretmenlerimizle görüşmek isteyen velilerimizin öğretmen görüşme gün ve saatlerini dikkate alarak okul idaresinden randevu almaları gerekmektedir.

VELİ TOPLANTILARI

Her Eğitim-Öğretim yılı içinde toplam iki kez genel veli toplantısı yapılmaktadır.

GELECEĞE HAZIRLIK OKULLARI © 2014. Tüm Hakları Saklıdır.

ATAKENT
Atakent Mah. Atatürk Cad. No:8 Atakent, Halkalı