info@cihangir.k12.tr

Sağlık Hizmetlerimiz

Öğrencilerimizin genel sağlık durumu okul hemşiremiz tarafından periyodik olarak kontrol edilir.

Okul doktorumuz öğrencilerimizin genel sağlık kontrollerini yapmak üzere haftanın bir günü okulumuzda bulunur.

Gün çerisinde rahatsızlanan bir öğrencimiz olduğunda hemşiremiz tarafından ilk müdahale yapılır ve velimiz bilgilendirilir.

Rahatsızlanan öğrencimiz kendi sağlığı ve diğer öğrencilerin sağlığı açısından tamamen iyileşinceye kadar okula gönderilmemeli ve gelemeyeceği günler okul idaresine bildirilmelidir.

Öğrencimizin okul saatleri içinde kullanması gereken herhangi bir ilaç var ise ‘İlaç Onay formu’ doldurularak ilaç ile birlikte okulumuza gönderilmelidir.

Her pazartesi günü saç ve tırnak kontrolü yapılmaktadır.

Öğrencilerimizin bulaşıcı bir hastalığa yakalanması durumunda okul idaresinin velimiz tarafından bilgilendirilmesi gerekmektedir. Bu bilgi doğrultusunda okul idaresi diğer öğrenci velilerine mevcut bulaşıcı hastalığı bildirir. Öğrencimiz bulaşıcı hastalığın bitiminde doktorundan alacağı ‘okula devam edebilir’ raporu ile birlikte okula gönderilmelidir.

GELECEĞE HAZIRLIK OKULLARI © 2014. Tüm Hakları Saklıdır.

ATAKENT
Atakent Mah. Atatürk Cad. No:8 Atakent, Halkalı