12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ "İSTANBUL EĞİTİM VE KARİYER FUARI" GEZİSİNDE

Psikolojik Danışma Rehberlik Birimi Olarak Hedef Belirleme, Kariyer Planlama ve Motivasyon Çalışmalarımız Devam Ediyor.

Atakent Kampüsü 12. Sınıf öğrencilerimiz Anadolu Lisesi Rehber Öğretmenimiz eşliğinde, 02 Nisan 2019 Salı günü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen "İstanbul Eğitim ve Kariyer Fuarı" gezisine katıldı. Lise Psikolojik Danışma Rehberlik Birimi olarak üniversite tanıtımlarındaki amacımız; 12. sınıf öğrencilerimizin hedeflerini netleştirmelerini sağlamak, motivasyonlarını arttırmak ve hedefledikleri üniversiteler hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı olmak. Çok keyifli ve öğretici olan gezimizde öğrencilerimiz meslekler hakkında akademisyenler ve öğrencilerden  bilgi aldılar ve aynı zamanda üniversitelerle ilgili merak ettikleri sorulara cevap buldular.

» Eklenme Tarihi : 10 Nisan 2019, Çarşamba 00:0010 Nisan 2019, Çarşamba 00:00