3 / A Öğrencilerinin " YAZAR OLDUK " Hikaye Kitabı Yayınlandı

Büyükçekmece Kampüsü 3 / A sınıfı Öğrencileri İmza Günü düzenledi. HİKAYE KİTAPLARINI İMZALAYAN ÖĞRENCİLER ÇOK MUTLU OLDULAR

Büyükçekmece Kampüsü  3 / A Sınıfı Öğrencileri  yazdıkları en güzel hikayelerini kitap olarak bastırdı. Yayınlanan kitapları büyük beğeni kazandı.

Hikaye yazarı olan ve ilk kitapları yayınlanan öğrenciler Cihangir Okulları Büyükçekmece Kampüsü Müdürü CİHAN AKDENİZ'e    imzaladıkları hikaye kitaplarını hediye ettiler.

Akdeniz , Çok mutlu ve heyecanlı olan öğrencilerimizle yakından ilgilenip , onları yüreklendirdi. Öğrencileri tek tek dinleyip onları tebrik etti. Aldığı en güzel hediyelerden biri olduğunu dile getidi.

Cihangir  Okulları Büyükçekmece Kampüsü Müdürü CİHAN AKDENİZ    3 / A Sınıf Öğretmeni      Cemer Ölçer’ i de kutladı.

Büyükçekmece  Kampüsü 3 / A sınıfı Öğrencileri  İlkokul Müdürü Zeynep Orman’a da  Yazdıkları hikaye kitabını imzalayıp hediye ettiler.

Zeynep Orman  başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti “Yeni hikaye kitapları beklediğini “ belirtti. Yazarlığa devam etmelerini diledi.

Düzenlenen imza törenine katılan veliler de çok heyecanlı ve mutlu olduklarını belirttiler.

Öğrencilerimiz yazar olma yolunda yaşadıklarını anlattılar. İmza gününe katılan  tüm öğrencilerin sorularını tek tek yanıtladılar. Başarı için anlayarak okumanın önemine dikkat çektiler.

Yayınlanan ilk hikaye kitapları olan “ Yazar Olduk “ öğrencilerimizin gurur kaynağı oldu.

Veliler tören sonunda takdir ve teşekkürlerini ilettiler.

» Eklenme Tarihi : 14 Mayıs 2019, Salı 00:0014 Mayıs 2019, Salı 00:00