Anadolu Lisesi Kariyer Günleri

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi Tarafından Hazırlanan Kariyer Günleri Programı Hızla Devam Ediyor.

Atakent Anadolu Lisesi Kariyer Günleri Programımıza Kültür Üniversitesinden gelen akademisyenler eşlik ettiler. Lise Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi olarak, Kariyer Günleri programımızda, öğrencilerimize üniversitelerin uzman öğretim üyeleriyle buluşma fırsatı sağlamasının yanında, öğrencilerimizinde kariyer bilincini oluşturmak ve onlara bu konuda bir bakış açısı kazandırmak, öğrencilerimizin doğru tercihler yapmasını sağlamak, kişisel gelişim süreçlerine katkıda bulunarak mezuniyet sonrası karar verme aşamasında daha sağlıklı tercihler yapabilmelerine yardımcı olmak amacıyla düzenleniyoruz. Bu amaca yönelik Kültür Üniversitesinden Mühendislik Fakültesinden Mühendis Mert AKBAŞ, Mühendis Öznur ŞENGEL mühendislik bölümleri hakkında bilgilendirme yaptılar. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Çağlar AÇIKYILDIZ ise Uluslar Arası İlişkiler bölümünün yanı sıra İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin bölümleri hakkında bilgi verdi. Öğrencilerimizin bu bölümlerden mezun olduklarında neler ile karşılaşabileceklerini aktaran uzmanlarımız, öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdılar.

» Eklenme Tarihi : 12 Mart 2018, Pazartesi 00:0012 Mart 2018, Pazartesi 00:00