ANADOLU LİSESİ MESLEKİ YAKLAŞIM ENVANTER SEMİNERİ

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi Tarafından Atakent Kampüsünde Lise Öğrencilerimize Mesleki Yaklaşım Envanter Semineri Gerçekleştirildi.

Cihangir Okulları Lise Rehberlik Servisi olarak öğrencilerimizin mesleki eğilimlerinin belirlenmesinin onların doğru alanda bir yol çizmeleri ve lise öğretimlerini buna göre sürdürmelerinin öneminin farkındayız. Şuan 10. Sınıfta olan öğrencilerimiz içerisinde bulunduğumuz dönemin sonunda velilerimiz ve bizlerin doğru yönlendirmesi ve onların meslek eğilimleri ışığında alanlarını seçeceklerdir. Bu amaca hizmet etmesi için Milli Eğitim Bakanlığının hazırlamış olduğu “Mesleki Yaklaşım Envanteri okullarımızda gerçekleştirilmeye devam ediyor. Testin sonucu velilerimiz ve öğrencilerimize verilecektir. Bu testin sonucunda öğrencilerimizin, ilgi ve yönelimleri belirlenmiş olup yatkınlıkları göz önünde bulundurularak uygun alanlara yönlendirmeleri yapılacaktır. Öğrencilerimize testin uygulanışı ve sonuçları hakkında detaylı bilgi vermek amacıyla Atekent Kampüsü Lise Kademesinde 05.03.2019 Salı günü MEB desteğiyle rehberlik birimimiz tarafından seminer gerçekleştirildi.

» Eklenme Tarihi : 13 Mart 2019, Çarşamba 00:0013 Mart 2019, Çarşamba 00:00