ATAKENT ORTAOKULUNDA 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİMİZ

8 MART KADINLAR GÜNÜ

Cihangir Atakent Ortaokulu öğretmenlerimiz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için anlamlı bir program hazırladılar. Türkçe Öğretmeni Burcu Çalışkan, günün anlam ve önemini, dünya tarihinde emekçi kadınların mücadelesini anlatarak vurgulayan açılış konuşmasıyla dinleyenleri etkiledi. Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mehmet Ali Gören, farkındalık yaratmak amacıyla ödüllü fotoğraflara özgün bir yorum getirerek kadınların önemini bir kez daha vurgulamış oldu. Türkçe Öğretmeni Ezgi Arslan, seslendirdiği "Duy Beni" şiiriyle dinleyenlerin yüreklerine dokundu. Türkçe Öğretmeni Zeynep Şahin ve 7/A sınıfı öğrencilerimizden Kardelen Ezo Çakar "Küçüğüm" şarkısını seslendirerek yüreğindeki çocuğu kaybetmeyen kadınlara selam durdular. Programın sonunda okulumuzun değerli erkek öğretmenlerinin 8 Mart ile ilgili mesajları bir video gösterisi şeklinde sunuldu. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.

» Eklenme Tarihi : 09 Mart 2019, Cumartesi 00:0009 Mart 2019, Cumartesi 00:00