Bahçeşehir Kampüsü - Veli Toplantısı

Anaokulu, İlkokul 1, 2, 3, 4. Sınıf, Ortaokul 5, 6, 7. Sınıf ve Lise 9, 10, 11, 12. Sınıf öğrencilerimizin tanışma toplantıları sınıflarında gerçekleşmiştir.

Anaokulu velilerimize,bugüne kadar yapılan eğitim faaliyetleri konusunda sınıf öğretmenleri tarafından bilgiler verildi.Ayrıca branş öğretmenlerimiz de dersleri hakkında bilgiler verdiler.

İlkokul 1, 2, 3, 4. sınıf öğrenci velilerinin katılımı ile yapılan toplantı ilkokul sınıflarında gerçekleştirildi. Toplantıya katılan velilere sınıf ve branş öğretmenleri tarafından öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine dair bilgiler verildi.

Ortaokul da gerçekleşen toplantı da ise sınıf danışman ve branş öğretmenleri , öğrenci velileri ile bir araya geldi. Öğretmenler, velilerle görüşerek derslerin işlenişi, öğrenci davranışları, veli-öğrenci ilişkisi konularında geniş değerlendirmelerde bulundu.

Lise de gerçekleşen toplantı da ise sınıf danışman ve branş öğretmenleri, öğrenci velileri ile bir araya gelerek derslerin işlenişi, öğrenci davranışları ve 12. Sınıflarda sınava düzenli hazırlanmanın önemi hakkında bilgiler verdiler.

Yoğun katılımla gerçekleşen bir toplantıya daha ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz.Başarı için veli iletişiminin önemine inanan bizlere her zaman destek olan ve hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

» Eklenme Tarihi : 29 Eylül 2018, Cumartesi 00:0029 Eylül 2018, Cumartesi 00:00
» Düzenlenme Tarihi : 03 Ekim 2018, Çarşamba 00:0003 Ekim 2018, Çarşamba 00:00