Büyükçekmece Cihangir Lisesinde kimya dersini nasıl işliyoruz

Günümüz eğitim sisteminin en büyük sorunlarının başında gelen ders saatlerinin uzun olması, öğrencilerimizin derste sıkıldıkları ve derslerden yeteri verim alınamadığı sorunudur. Büyükçekmece  Cihangir  Lisesinde kimya dersinde öğrencilerimiz  konuları bizzat görerek, yaparak ve keyif alarak öğreniyorlar.  Böylece öğrencilerimiz dersin her dakikasını en iyi şekilde değerlendiriyor,  eğleniyor ve bilgilerin daha kalıcı olması sağlanıyor.  Şunu unutmayalım ki her şeyden önce öğrencilerimiz yaptığı işlerden keyif almalı. Ben Büyükçekmece Cihangir Okullarının Kimya öğretmeni,  HASAN BOZKURT olarak, okulumuzun bu güzel imkanlarını sonuna kadar kullanarak artık  kimyanın korkulan  değil çok sevilen bir ders olduğunu görüyorum. Her öğrencimin derse aktif olarak katıldığını ve her öğrencimden kimya dersini seviyorum sesini duymak bir öğretmenin yaşayabileceği en güzel duygudur.

» Eklenme Tarihi : 09 Mart 2018, Cuma 00:0009 Mart 2018, Cuma 00:00