BÜYÜKÇEKMECE KAMPÜSÜ 3 / A SINIFI ÖĞRENCİLERİ HİKAYE KİTAPLARINI KURUCU TEMSİLCİSİ NESRİN MERAL İÇİN İMZALADI

KURUCU TEMSİLCİSİ NESRİN MERAL CİHANGİR’E BÜYÜK ÇEKMECE KAMPÜSÜ 3 / A SINIFI ÖĞRENCİLERİ KENDİ YAZDIKLARI HİKAYELERDEN OLUŞAN “ YAZAR OLDUK “ HİKAYE KİTABINI İMZALAYIP, HEDİYE ETTİLER. KURUCU TEMSİLCİSİ NESRİN MERAL BÜYÜKÇEKMECE 3 / A SINIFI ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK ETTİ.

Büyükçekmece Kampüsü  3 / A Sınıfı Öğrencileri  yazdıkları en güzel hikayelerini kitap olarak bastırdı.

Hikaye yazarı olan ve ilk kitapları yayınlanan öğrenciler Cihangir Okulları Kurucu Temsilcisi olan Nesrin Merale imzaladıkları hikaye kitaplarını hediye ettiler.

Çok mutlu ve heyecanlı olan öğrencilerimizle yakından ilgilenip , onları yüreklendirdi. Öğrencileri tek tek dinleyip onları tebrik etti. Aldığı en güzel hediyelerden biri olduğunu dile getiren Nesrin Meral Cihangir  Büyükçekmece Kampüsü 3 / sınıf öğretmeni Cemer Ölçer’ i de kutladı.

Yayınlanan ilk hikaye kitapları olan “ Yazar Olduk “ öğrencilerimizin gurur kaynağı oldu.

» Eklenme Tarihi : 14 Mayıs 2019, Salı 00:0014 Mayıs 2019, Salı 00:00