Çekmeköy Kampüsü Hayvanları Koruma Günü Etkinliği

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Etkinliği

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI GEÇİCİ BAKIM VE  REHABİLİTASYON MERKEZİ ZİYARETİMİZ

Özel Çekmeköy Cihangir Okulları 5. ve 6. Sınıf  öğrencileri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde Fen Bilimleri Öğretmeni Şeyma KIZILBOĞA, sınıf öğretmenleri Selda PALABIYIK ve Eda DALKAYA ile hayvanların yaşama hakkına saygı duyma bilincini daha iyi benimseme için Üsküdar Belediyesi Gecici Hayvan Barınağı’ndaki dostlarımızı ziyaret ettiler. Buradaki kedi ve köpek dostlarımız için mama desteğinde bulunan öğrencilerimiz, dostlarımızı bir gün değil her gün sevmemiz ve merhamet göstermemiz gerektiğini, özellikle soğuk havaların hissedildiği şu günlerde onları korumamız ve besleme konusunda daha duyarlı olmamız gerektiği mesajını verdiler.

» Eklenme Tarihi : 09 Ekim 2019, Çarşamba 00:0009 Ekim 2019, Çarşamba 00:00