ÇEKMEKÖY KAMPÜSÜ İNGİLİZCE FAMILY DAY ETKİNLİĞİ:

Günümüzde son derece büyük önem taşıyan İngilizce eğitimi konusundaki çabalarımızı ve çalışmalarımızı yaptığımız etkinliklerle yoğun bir şekilde sergileyebilme fırsatı buluyoruz. Bu bağlamda okulumuz Çekmeköy Kampüsü’nde 2 Mart Cumartesi günü velilerimizin de katılımıyla “Family Day” etkinliğini gerçekleştirdik. İlkokul kademesindeki her sınıf grubundan öğrencilerimiz, öğretmenleri tarafından hazırlanan standlarda şimdiye kadar İngilizce derslerinde öğrendiği kelime ve konularla ilgili eğlenceli alıştırmaları bireysel olarak konuşarak tamamladılar. Öğrencilerimiz İngilizce’yi sadece kitap üzerinde değil, günlük hayat içerisinde aktif bir şekilde bol bol konuşarak da edindiklerini bir kez daha yaşayarak göstermiş oldu. Bu keyifli aktivite için tüm öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

» Eklenme Tarihi : 13 Mart 2019, Çarşamba 00:0013 Mart 2019, Çarşamba 00:00