Cihangir Okulları Anadolu Lisesi Kariyer Günleri

Okulumuz lise rehber öğretmenleri tarafından her yıl düzenlenen Kariyer Günleri programında öğrencilerimiz çeşitli üniversitelerden akademisyenler, öğrenci kurulu üyeleri ve üniversite öğrencileri ile buluştu.

Cihangir Okulları Bahçeşehir Kampüsü lise öğrencilerimiz bu yıl düzenlenen kariyer günleri programında sorularına birebir cevap bulma fırsatı yakalamış oldu. Üniversitelerin hem akademisyen hem üniversite öğrencisi profili ile biraraya gelen öğrencilerimiz bölümler, kampüs yaşamı, üniversite fırsatları ve kişisel tecrübeleri dinlediler. Kariyer yolculuğunda sürekli olarak desteklediğimiz öğrencilerimize bu etkinliğin motivasyon ve hedef belirlemede faydalı, yol gösterici olmasını temenni ederiz.

» Eklenme Tarihi : 15 Nisan 2019, Pazartesi 00:0015 Nisan 2019, Pazartesi 00:00