CİHANGİR OKULLARI CEKMEKÖY KAMPÜSÜN’DE ALMANCA SPELLING BEE YARIŞMASI

Cekmeköy Kampüsümüzde 5. 6. ve 7. Sınıf öğrencilerimiz kelimeleri akıcı bir şekilde harf harf  heceleyerek Spelling Bee olmak için yarıştılar.

Cihangir Okulları Çekmeköy Kampüsü 26-27 Aralık’ta gerçekleştirilen Spelling Bee etkinliğimizde öğrencilerimiz başarılı performanslar sergilediler. Etkinliğin yarışma kısmında 5. Ve 6. Sınıf öğrencilerimiz kelimeleri akıcı bir şekilde harf harf heceleyerek eğlenceli anlar yaşadı ve yaşattılar. Bununla birlikte 7. Sınıf öğrencilerimiz 4 Resim 1 kelime etabı  ile kelimelerin yazımlarını iyice pekiştirerek , zamanı etkin kullanma alışkanlığı edinerek ,kelime bilgilerini yoklayarak aynı zamanda kelimeleri doğru biçimde  telaffuz ederek ve en önemlisi özgüven kazanarak etkinliği  tamamlamış oldular.

Katılan ve  arkadaşlarını destekleyen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

» Eklenme Tarihi : 31 Aralık 2019, Salı 00:0031 Aralık 2019, Salı 00:00