Cihangir Okulları Giriş Sınavı Sonuçları Açıklandı

Okullarımızda 5 Ocak 2020 Pazar Günü 10.00 ve 14.00 olmak üzere iki oturumda gerçekleştirilen Cihangir Okulları Giriş Sınavı (COGS) sınav sonuçlarının değerlendirme işlemleri tamamlandı. Her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun bir katılımla gerçekleştirilen sınavda öğrencilerin heyecanı dikkatten kaçmadı. Sınav sonuçlarının değerlendirme işlemlerinin tamamlanmasının ardından 15 Ocak Çarşamba Gününden itibaren kampüs halkla ilişkiler sorumlularımız tarafından sınav sonuçları veli ve öğrencilere ulaştırılacak. Bu yıl geçmiş yıllardan farklı olarak tüm kampüslerimizde çeşitli oranlarda toplamda 600'e yakın öğrenciye eğitim-öğretim ücretleri üzerinden gerçekleştirilecek burslu öğrenim görme fırsatı sağlanacak.

» Eklenme Tarihi : 13 Ocak 2020, Pazartesi 00:0013 Ocak 2020, Pazartesi 00:00