Cihangir Okulları K-MUN Konferansı'nda

Cihangir Okulları Atakent Kampüsü Anadolu Lisesi öğrencileri ekibi bu yıl altıncısı düzenlenen Kabataş Model United Nations Konferansı'na katıldı.

Öğrencilerin Birleşmiş Milletler'deki güncel konuları tartıştığı, devletler ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin rollerini üstlendiği bir simülasyon olan MUN (Model United Nations), akademik bilgi ve yabancı dil becerilerinin kullanılmasıyla kültürler arası etkileşimi ve paylaşımı sağlar. Katılımcıların gerektiğinde kendilerini bireysel düşüncelerinden soyutlayarak farklı görüşleri de temsil etmelerini sağlayan MUN, bu sayede katılımcıların dünyaya bakış açılarını geliştirir. Bu yıl Kabataş Lisesi'nde altıncı kez düzenlenen "İklim Değişikliği" konulu K-MUN 2018 için de okullarımızın 3 kampüsünden öğrencilerle oluşturulan ekibimiz bizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Bizler de böyle önemli bir eğitim organizasyonuyla kendilerine ve çevrelerine farkındalık katan öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

» Eklenme Tarihi : 04 Mayıs 2018, Cuma 00:0004 Mayıs 2018, Cuma 00:00