Cihangir Ortaokulda Elit Balo

Cihangir Ortaokulun Elit Balosu  2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi Atakent, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kampüsleri 8.sınıf öğrencilerimizin Mezuniyet Balosu Genel Müdürümüz Nazım Boduroğlu’nun da katılımıyla büyük bir çoşkuyla kutlandı. Üç kampüs öğrencilerimiz Florya Elit World Bussiness Hotels’te 25 Mayıs Perşembe günü hem mutluluğu, çoşkuyu hem de veda havasının hüznünü öğretmenleri ve arkadaşlarıyla birlikte yaşadılar. Hep birlikte yemekler yenildi, fotoğraflar çekildi ve müzik eşliğinde dans edildi. Yorucu bir senenin ardından hakkettikleri rahatlığı ve eğlenceyi hep birlikte kutlayarak ailelerine teslim edildiler.

» Eklenme Tarihi : 08 Haziran 2017, Perşembe 00:0008 Haziran 2017, Perşembe 00:00