ÇOCUK KİTAPLARI YAZARI MAVİSEL YENER ATAKENT KAMPÜMÜZDE

Mavisel Yener, Yazar- Çocuk Buluşmaları

Cihangir Okulları olarak Yazar-Çocuk Buluşmaları kapsamında çocuk edebiyatının en önemli isimlerinden Mavisel Yener’i okulumuzda ağırladık. Atakent Kampüsü ana sınıfı ve ortaokul 6. sınıf öğrencilerimizle buluşan Mavisel Yener, eğlenceli bir atölye çalışması gerçekleştirdi. Ünlü yazarın “Hayvanlar Dünyasının Sırları” kitabıyla ilgili drama çalışmasında, ana sınıfı öğrencilerimiz maskeleri takıp sahneye çıktılar. Bu eğlenceli dakikalarda biz öğretmenler de çocukluğumuza döndük. Ardından yaratıcı yazmayı teşvik eden “Eğlenceli Şeyler” kitabı üzerinden yazarımız; 6. sınıf öğrencilerimizle hayal kurmanın doğası, hafıza çalışmalarının yazma üzerindeki olumlu etkisi ve iyi bir şiirin özelliklerinin neler olduğu üzerine sohbet etti. Okumanın, yazmanın, hayal kurmanın aslında ne kadar keyifli olabileceğini anlattı. Öğrencilerimiz de bu konulardaki fikirlerini kendilerine has eğlenceli üsluplarıyla dile getirerek etkinliğimize renk kattılar. Atölye çalışmasının sonunda Mavisel Yener, öğrencilerimizi kırmayıp kitaplarını imzaladı.

» Eklenme Tarihi : 13 Şubat 2020, Perşembe 00:0013 Şubat 2020, Perşembe 00:00