Eğitim Sürecimiz Prof. Dr. Ziya Selçuk'un Gözetimi Altında

Okullarımızdaki eğitim-öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesi konusundaki çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bu konudaki çalışmalarımız Prof. Dr. Ziya Selçuk ve değerli danışmanlarımızın desteğiyle yeni bir boyut kazandı. Prof. Dr. Ziya Selçuk; Psikolojik Danışma ve Rehberlik Alanında lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerini almıştır. Rehberlik, davranış gözlemi, iletişim, öğrenme, mizaç konularında kitapları ve yüzlerce makalesi bulunmaktadır. Yükseköğretim kurumlarında uzun yıllar öğretim üyeliği ve yöneticilik yapan Dr. Selçuk, Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı, TED Üniversitesi mütevelli başkan yardımcılığı, Kültür Üniversitesi mütevelli üyeliği, eğitim siyaseti kuruluşu TEDMEM direktörlüğü, ERG yönetim kurulu üyeliği, TUBİTAK-SOBAG Yürütme Kurulu üyeliği, Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği, Voleybol Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanlığı, PDR Derneği Yöneticiliği, köşe yazarlığı, Dünya Bankası-UNICEF proje uzmanlığı gibi görevlerde bulunmuştur. Halen, dünyaya yeni bir eğitim anlayışı sunma çabasında olan Dokuz Tip Mizaç Modeli Derneği’nin kurucu başkanlığı, Türk Zekâ Vakfı yönetim kurulu üyeliği, Bilişim Garaj Akademisi kurucu ortaklığı, Eğitim ve Bilim dergisi editörlüğü, Yunus Emre Enstitüsü Bilim Diplomasisi kurul üyeliği, Önce Öğretmen Vakfı başkanlığı ve Maya Okulları kuruculuğu görevlerini yürütmektedir. Ayrıca her yıl yüzlerce konferans vermekte ve resmi okullarda gönüllü danışmanlık yapmaktadır. Okullarımızla iş birliği süreci çerçevesinde 13 Şubat'ta Atakent Kampüsümüzle başlayan gözlem ve değerlendirme çalışmaları Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kampüslerimizi de içerecek biçimde bir sonraki yıl da devam edecek.

» Eklenme Tarihi : 15 Şubat 2018, Perşembe 00:0015 Şubat 2018, Perşembe 00:00
» Düzenlenme Tarihi : 02 Nisan 2018, Pazartesi 00:0002 Nisan 2018, Pazartesi 00:00