EYTED Resim Yarışması Ödül Töreni Yapıldı !

EYTED Derneğinin düzenlediği “Mazlumları ve Mağdurları Kucaklayan Türkiye” konulu Resim Yarışmasında, Büyükçekmece Kampüsü 1-A Sınıfı Öğrencisi Feraye Suna TORUN Türkiye 2.si olarak ödülünü almıştır.

“Mazlumları ve Mağdurları Kucaklayan Türkiye” Resim Yarışması Ödül Töreni

Ödül töreninde açılış konuşması yapan EYTED Genel başkanı Osman ÖZTÜRK: “Gerek kamu gerekse sivil toplum olarak mazlumlarla ve mağdurlarla yardımlaşma ve dayanışma konusunda ülke olarak çok destansı bir hikâyeye imza atıyoruz. Manevi ve kültürel kodlarımızın yönlendirmesiyle mazlumlara ve mağdurlara kayıtsız şartsız kucak açıyoruz.” dedi. Öztürk “Hem ülke olarak hem toplum olarak her şeye bunda benim çıkarım ne diyenlerin anlamayacağı acayip bir iş yapıyoruz. İnsanın sıfatı olması gereken vicdan sahibi olmayı, tüm toplumumuzun hatta ülkemizin sıfatı haline getirmiş durumdayız.” şeklinde konuştu. Öztürk yarışmayı yapma amaçlarını da “Eğitim alanında faaliyet gösteren girişimcileri temsil eden bir sivil toplum kuruluşu olarak, bu yarışmayı bu konudaki çocuklarımızın farkındalığını artırmak, mazlumlara ev sahipliği yapmanın erdem ve sorumluluğunu aşılamak, bu konuda toplumsal bilincimizi ve tolerans paylarımızı daha da büyütmeye katkı sağlamak için düzenledik.” diyerek açıkladı. Yarışmaya toplamda Türkiye’nin çeşitli illerinden 2.545 öğrenci katıldı. Ayrıca, ödül törenine Sinop Milletvekili ve TBMM Eğitim Komisyonu Üyesi Nazım MAVİŞ, Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ercan DEMİRCİ, dereceye giren ve ödül almaya hak kazanan öğrenciler ile velileri ve çeşitli STK başkanları da katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ercan DEMİRCİ tarafından ödülünü alan Feraye Suna TORUN'u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

» Eklenme Tarihi : 23 Şubat 2018, Cuma 00:0023 Şubat 2018, Cuma 00:00