İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ GEZİMİZ

Atakent Anadolu Lisesi 12. Sınıf Öğrencileri İTÜ'de!

Mesleki rehberlik kapsamında, üniversite tanıtım gezileri düzenleyen Lise Rehberlik Birimimiz; 23 Aralık Pazartesi  günü, 12. Sınıf öğrencilerimizle birlikte, İstanbul Teknik Üniversitesi – Ayazağa Kampüsündeydi. Öncelikle İstanbul Teknik Üniversitesi asistan öğrenciler tarafından; üniversitenin var olan fakülte ve bölümleri, akademik kadrosu, akademik başarıları, uluslararası konumu, sosyal kültürel olanaklar üniversite sınav sistemi ve İTÜ’ye giren öğrencilerin yaptıkları ortalama netler, diğer üniversiteler arasındaki tercih (talep) sırası hakkında oldukça faydalı istatistikî bilgiler vererek tanıtım sunumu yaptılar. Son olarak da üniversite fakültelerini gezerek kampüste kısa bir tur atan öğrencilerimiz keyifli vakitler geçirdiler.

» Eklenme Tarihi : 04 Ocak 2020, Cumartesi 00:0004 Ocak 2020, Cumartesi 00:00