Kariyer Yolculuğu'nda bir adım: İstanbul Eğitim ve Kariyer Fuarı

Cihangir Okulları lise rehber öğretmenleri tarafından yürütülen kariyer programı dahilinde 2 Nisan 2019 Salı günü 12. sınıf öğrencilerimizle İstanbul Eğitim ve Kariyer Fuarı ziyaret edildi.

İstanbul Eğitim ve Kariyer Fuarı’na Türkiye genelinden 80 devlet ve vakıf üniversitesi stant açarak öğrencilerle biraraya geldi.Ayrıca  fuar süresince ;  Burak Kılanç,  Polat Doğru,  Prof. Dr. Erhan Erkut , Prof.Dr.Oğuz Özyaral, Prof. Dr. Emre Alkin,  Hüseyin Aslantürk,Nur Erdem Özeren , Celil Vardar  ve daha birçok eğitim uzmanı ve akademisyen  tarafından Lise Son Sınıf öğrencilerine ve Rehber Öğretmenlere yönelik: Yükseköğretime Geçişte Başarının Yolu, Yeni Sınav Sisteminde Başarı, Kariyer Planlama, Meslek Seçimi ve  Geleceğin Meslekleri konularında eğitim seminerleri verildi.
Kariyer yolculuğunda yaptığımız bu gezinin öğrencilerimize faydalı olmasını temenni ederiz.

» Eklenme Tarihi : 11 Nisan 2019, Perşembe 00:0011 Nisan 2019, Perşembe 00:00