Koç Üniversitesi Kampüs Turu

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi tarafından yürütülen kariyer çalışmaları kapsamında üniversite ziyaretleri devam ediyor.

11 Mart Pazartesi Günü Cihangir Okulları Bahçeşehir Kampüsü 11 ve 12.  sınıf öğrencileri Koç Üniversitesi'ni ziyaret etti. Üniversite sınavına bir adım daha yaklaşılan bu süreçte ders ve bölüm içerikleri hakkında bilgi alıp kampüs hayatını gözlemleme fırsatı yakaladılar. Öğrencilerimize, lise rehber öğretmenimiz ve sınıf danışman öğretmenlerimiz eşlik ettiler. Üniversite tanıtım gezilerinin öğrencilerin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici olduğuna, aynı zamanda üniversite kültürü, olanakları, bölümleri, öğrenci yaşamı gibi konularda yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerimizin motivasyonlarının arttığına, bakış açılarının daha da genişlediğine inanıyoruz.

» Eklenme Tarihi : 14 Mart 2019, Perşembe 00:0014 Mart 2019, Perşembe 00:00