MARMARA ÜNİVERSİTESİ GEZİMİZ

Cihangir Okulları Anadolu Lisesi Öğrencilerimizin Üniversite Gezileri Devam Ediyor.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimimiz tarafından yürütülen mesleki tanıtım ve kariyer planlama çalışmaları kapsamında 28 Şubat 2019 Perşembe günü, Atakent Kampüsü 11.  ve 12 Sınıf öğrencilerimize yönelik “Marmara Üniversitesi’ne bir gezi düzenledi. Öğrencilerimize, lise rehber öğretmenimiz ve sınıf danışman öğretmenlerimiz eşlik ettiler. Üniversite tanıtım gezilerinin öğrencilerin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici olduğuna, aynı zamanda üniversite kültürü, olanakları, bölümler, öğrenci yaşamı gibi konularda yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerimizin motivasyonlarının arttığına, bakış açılarının daha da genişlediğine inanıyoruz.

Öğrencilerimize üniversiteyi ve lisans programlarını doğrudan tanıma olanağı sunan gezide; öğrencilerimiz bölümler hakkında bilgi aldılar,  okulun fiziki yapısını, sosyal etkinlik alanlarını tanıdılar ve genel havasını teneffüs ettiler.

» Eklenme Tarihi : 13 Mart 2019, Çarşamba 00:0013 Mart 2019, Çarşamba 00:00