MEB Teşviği Başvuruları

Değerli Velilerimiz,

2017-2018 eğitim öğretim yılı için devlet  teşviği başvurularınızı 10 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında kurumumuza gerekli evrakları getirerek  yapabilirsiniz.

DEVLET TEŞVİĞİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1)Aile bireylerinin nüfus cüzdanı fotokopileri

2)Velilerimiz,öğrencimizin  katılmış olduğu olimpiyatlar ve resmi makamlarca ulusal ve il düzeyinde yapılan yarışmalarda alınan derecelere (birinci, ikinci, üçüncü) ait belgelerin aslını ibraz ederek bir örneğini başvuru esnasında okul müdürlüğüne teslim edecektir.

3) Velilerimiz eğitim ve öğretim desteği alacak öğrencimizin birlikte yaşadığı aile bireylerine ait (anne ve baba veya veli/vasi) 2017 yılı Mayıs-Haziran-Temmuz aylarından herhangi birinin toplam gelir durumunu gösteren vergi dairesi, muhasebe birimleri veya ilgili kişi, kurum ve kuruluşlardan alınacak belge ve bu e-Kılavuz ekinde yer alan Gelir Beyan Taahhütnamesini başvuru esnasında okul müdürlüğüne teslim edecektir. Belirtilen aylara ait bordrosu alınamayan kişiler için 2017 yılına ait son alınan bordroya göre işlem yapılacaktır. Herhangi bir gelir beyan etmeyen anne, baba veya veli/vasi ise; Mal Müdürlükleri, Sosyal Güvenlik Kurumlarından 2017 yılında gelir getirici herhangi bir işi olmadığına dair resmi belgeyi alarak okul

müdürlüğüne teslim edecektir. Kendi ait işyeri olan velilerimiz vergi levhalarını ya da son dönem vergi beyannamelerini  getirerek başvurabilirler.

4) Velilerimiz, üniversitede öğrenim gören diğer kardeşlerin öğrenim durumunu veya üniversitede okumaya hak kazandığını gösteren belgeleri ile e-Okul sistemi dışındaki kardeş öğrencilerin öğrenim belgelerini başvuru esnasında okul müdürlüklerine teslim edecektir.

» Eklenme Tarihi : 08 Ağustos 2017, Salı 00:0008 Ağustos 2017, Salı 00:00