MOTİVASYON SEMİNER PROGRAMI

08-12 Ocak haftasında öğrencilerimiz ile etkili ve verimli bir seminer programı gerçekleştirildi.

Atakent kampüsü, ortaokul kademesinde, okul psikoloğu Fulya Sena CANGİR ile 8. sınıf öğrencilerinin bir araya geldiği seminer programında, öğrencilerimizin liseye giriş sınavına yönelik motivasyonunu arttırmak amaçlandı. Buna yönelik olarak, dört gün süren programda ilk iki gün, öğrencilerin "başarı ve başarısızlık" algısı, eyleme geçmenin önemi, etkili - verimli ders çalışma stratejileri ve her bir öğrencinin kendi stratejisini ne şekilde belirleyebileceği üzerinde duruldu. Sonraki iki gün boyunca, sınava yönelik kaygılarını nasıl yönetebilecekleri hakkında paylaşımlarda bulunularak, "kaygı" algıları üzerinde olumlu bir değişim sağlanması amaçlandı. Etkili motivasyon videoları ve etkinliklerin de eşlik ettiği programda öğrencilerin özgüvenlerini keşfetmeleri desteklendi. Öğrencilerimizin de katılımları ve paylaşımlarıyla oldukça keyifli bir hafta geçirildi.

» Eklenme Tarihi : 21 Ocak 2018, Pazar 00:0021 Ocak 2018, Pazar 00:00
» Düzenlenme Tarihi : 22 Ocak 2018, Pazartesi 00:0022 Ocak 2018, Pazartesi 00:00