MOTİVASYON VE SANAT ETKİNLİĞİ

12. Sınıf Öğrencilerimiz Atakent Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Esra Özçelik Eşliğinde Motivasyon Amaçlı Sanat Etkinliği Gerçekleştirdi

Rehberlik Birimi olarak, değişen sınav sistemine adapte olan ve yoğun çalışma dönemi geçiren 12. sınıf öğrencilerimizin kaygılarını azaltmaya yönelik sanat etkinliği gerçekleştirdik. Etkinliğimize klasik müzik eşliğinde öncelikle stres ve kaygılı anlarında öğrencilerimizi hafifletecek nefes egzersizleri ile başladık. Devamında güvenli yer çalışması yaparak öğrencilerimizin rahat ve olumlu duygular hissetmesini sağladık. Rehber öğretmenimizin küçük sürpriziyle öğrencilerimiz keyifli anlar geçirdiler. Son olarak da mandala çalışması ile sanat etkinliğimizi tamamladık.

» Eklenme Tarihi : 18 Ocak 2018, Perşembe 00:0018 Ocak 2018, Perşembe 00:00