PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI SEMİNERİ

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerimiz Tarafından Teknoloji Bağımlılığı Semineri Gerçekleştirildi.

Cihangir Okulları Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) Birimi  “Teknoloji Bağımlılığı”  semineri gerçekleştirdi. Sunumda çocukların ve gençlerin internet kullanımı, teknolojik aygıtlarla ilişki biçimleri ve onlara bağlanmalarının üstünde duruldu. Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerimizin bağımlılık kavramını irdelendiği sunumda; İnternet, Cep Telefonu, Bilgisayar, Tablet alt başlığı çerçevesinde teknolojik bağımlılık türleri hakkında bilgi verildi.  Seminer, teknoloji bağımlılığına yol açan psiko-sosyal nedenlerin değerlendirilmesi ve oyun, internet, sosyal medya bağımlılıklarından kurtulma yollarının konuşulmasının ardından sona erdi. Öğrencilerimize sunum sonrasında Türkiye Bağımlılıkla Mücadele (TBM) eğitim programının teknoloji bağımlılığı broşürleri dağıtıldı.

» Eklenme Tarihi : 04 Ocak 2020, Cumartesi 00:0004 Ocak 2020, Cumartesi 00:00