Robo Kid-Robo Kit-Codification

ROBO KID EĞİTİMİ

Öğrencilerimizin anaokulundan itibaren düşünme becerilerinin, yaratıcılıklarının ve yeni şeyler oluşturmanın yarattığı duygusal yönlerinin geliştirilmesi bizim için büyük önem taşıyor. Bu dönemdeki parça-bütün ilişkisine yönelik çalışmalar onların yaratıcılıklarına çok olumlu katkı sunuyor.

Anaokullarımızdaki 5-6 yaş düzeyinden itibaren başlayan ve dönüşümlü biçimde uygulanan robo-kid uygulamaları öğrencilerimizin yaş düzeyine uygun olarak hazırlanmış CPU, iletişim sensörü, IR sensör blokları gibi parçalarla robot teknolojisinin temel noktalarının öğrenilmesini sağlıyor. Ayrıca hazır kartlarla hareketlendirilebilen bloklar öğrenciler için öğrenmeyi son derece keyifli bir hale getiriyor.

ROBO KIT EĞİTİMİ

Anaokulunda geliştirilen düşünme becerileri, yaratıcılık ve yeni bir ürün oluşturmanın sağladığı duygusal gelişimin, ilkokul ve ortaokulda da mantık, problem çözme, merak, yeni şeyler keşfetme arzusu ve iş birliği içerisinde çalışabilme becerileriyle desteklenmeye devam etmesi gerekiyor.

İlkokulda dönüşümlü, ortaokul 5-6-7.sınıfta ise bu amaçla oluşturulan atölyelerde sürekli öğretim programlarımız kapsamında 8 yaş ve üzerindeki öğrenciler için tasarlanmış özel ürünler kullanılıyor.

Robotik bilgi ve yetenekleri geliştirmek üzerine özel olarak tasarlanan kitler bu yaş grubundaki tüm öğrencilerimiz tarafından rahatlıkla kullanılabilen CPU, DC, motor sensörü ve öğrencilerimizin kendi robotlarını sürgü ve vidalarla oluşturabilecekleri daha fazla parça içeriyor.

Robo Kit eğitimi farklı düzeylerden oluşuyor. Öğretim programı montaj sürecinin kolay anlaşılmasını sağlamakla birlikte öğrenciye adım adım rehberlik eden gerçek görsellerle tasarlanmıştır.

Ayrıca aynı anaokulumuzda olduğu gibi öğrencilerimiz tarafından tasarlanan robotlar Rogic Program aracılığı ile programlanabiliyor.

3D TASARIM EĞİTİMİ

Üç boyutlu düşünebilme becerisi öğrencilerimizin yaratıcılıklarını da geliştiriyor. Okullarımızdaki tasarım dersleri bunlarla birlikte somut öğrenme süreçlerini de destekliyor. 3D yazıcılardan elde edilen ürünler sayesinde öğrencilerimiz hem öğreniyor hem de eğleniyor.

» Eklenme Tarihi : 30 Kasım -0001, Çarşamba 00:0030 Kasım -0001, Çarşamba 00:00
» Düzenlenme Tarihi : 18 Ocak 2018, Perşembe 00:0018 Ocak 2018, Perşembe 00:00