Robot Yarışması Madalyaları Sahiplerini Buldu

Büyükçekmece Kampüsü'nde RoboKit Yarışması Birincileri Madalyalarına Kavuştu

Büyükçekmece Kampüsü ortaokul ve lise kademesi kapsamında düzenlenen RoboKit Yarışması kazananları belirlendi. Öğrenciler öncelikle kampüs içerisinde kademe düzeyinde yarışarak birinciliklerini aldılar ardından kampüs birincileri diğer kampüsler ile bir araya gelerek yeniden yarıştı ve şampiyonlar belirlendi.
5. sınıflar düzeyinde gerçekleşen yarışmada 5-B sınıfından Yakup Cemre GÜÇ ve İkra TUNCALI isimli öğrencilerimiz şampiyonluğu Büyükçekmece Kampüsüne kazandırdı. Kampüs birincileri olan Nur Zeren YILMAZ, Pınar UZUNOĞLU, Kaan ÖZTÜRK, Fırat POLAT, Serhat ŞENEL, Yusuf ZELKA, Semih SÜMEROĞLU, Melike EKER ve Serra Nur GENÇ isimli öğrencilerimiz de törende madalyalar ile ödüllendirildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

» Eklenme Tarihi : 16 Mayıs 2018, Çarşamba 00:0016 Mayıs 2018, Çarşamba 00:00