YAZAR MAVİSEL YENER İLE EĞLENCELİ ŞEYLER

Atakent, Mavisel Yener, Eğlenceli Şeyler, Türkçe, Yaratıcı Yazma, 6. Sınıf

Çok sevilen çocuk kitaplarının yazarı Mavisel Yener Atakent kampüsü 6. sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi. Çevrimiçi buluşmamızda yaratıcı yazma derslerimizde kullandığımız "Eğlenceli Şeyler" kitabı üzerine sohbet etme fırsatı bulan öğrencilerimiz; Mavisel Yener'e yazarlık mesleğini seçme sebepleri, ilham kaynaklarının neler olduğu ve kitaplarının konuları hakkında sorular yönelttiler. Mavisel Yener, öğrencilerimizle gerçekleştirdiği yaratıcı yazma oyunlarıyla toplantımıza neşe kattı. Ünlü yazar, öğrencilerimize "hayal sepeti"ni nasıl dolduracaklarına ilişkin tavsiyelerde de bulundu. "Hayallerimiz dolup taştığında yazmaya başlıyoruz." diyerek onu "Eğlenceli Şeyler" kitabını yazmaya iten asıl sebebin çocuklardaki hayal gücünü arttırmak olduğunu dile getirdi. Türkçe öğretmenlerimize, katılan öğrencilerimize ve Mavisel Yener'e teşekkür ederiz.

» Eklenme Tarihi : 17 Mart 2021, Çarşamba 00:00
» Düzenlenme Tarihi : 18 Mart 2021, Perşembe 00:00