Anaokulu

Cihangir Okulları Anaokulu standartlarına uygun olarak Bahçeşehir Kampüsü Anaokulu'muz da öğrencilerimizin eğitimi için modern yaşamın gerektirdiği her tür donanıma sahiptir.

Okullarımızdaki etkinlikler bu amaçla hazırlanan alanlarda gerçekleştirilir. Spor salonumuz, yüzme havuzumuz, öğrencilerimizle birlikte tiyatro ve gösteriler düzenlediğimiz konferans salonumuz en sık kullandığımız mekânlardır. Bunun yanında sanat etkinliklerini gerçekleştirdiğimiz görsel sanatlar ve müzik atölyeleri gibi alanlar da bize özel tasarlanmıştır.  Anaokulumuza ait yemekhanemizde, sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı gıda mühendislerimizce hazırlanır. Anaokulumuz kendisi için tasarlanmış özel bir alanda ve kampüsümüzün ortak kullanım alanlarına en yakın noktada yer alır. Anaokulu öğrencilerimiz de diğer öğrencilerimiz gibi kampüsümüzün tüm imkânlarından öğretim programlarına uygun olarak yararlanır.

Okullarımızda oyun ve etkinlik temelli bir öğretim programı uygulanır. Anaokulu ve İngilizce Eğitim programları senkronize olarak planlanır. Anaokulumuzda hijyen kuralları ön planda tutulur ve personel haricinde girişe ve ziyarete izin verilmez. Öğrencilerimizin sabahları öğretmenlerimiz tarafından karşılanması ve okul kıyafetleri ile gelmeleri aidiyet duygusu kazandırarak onları motive etmektedir.

Öğretmen kadromuzun alan mezunu ve anaokulu eğitiminde deneyim sahibi olmalarına özen gösteririz.

Cihangir Okulları Anaokulllarında öğrencilerimizin mutlu olmaları için çok neden var...