info@cihangir.k12.tr

Büyükçekmece

Toplam 20000 m2 alan üzerine kurulmuştur. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerini barındıran 48 derslik yer almaktadır. Tüm dersliklerimizde akıllı tahta bulunmaktadır. Fen Bilimleri, Fizik, Kimya ve Biyoloji laboratuvarlarımız tüm teknolojik materyallere sahip ve aynı zamanda grup çalışmalarına uygun olarak düzenlenmiştir.

Okulumuz kütüphanesinde 2540’a yakın kitap, öğrencilerimizin faydalanabilmesi için hazır bulundurulmaktadır. Sınıf kitaplığı uygulamasıyla öğrencilerimiz kitap okumaya teşvik edilmektedir.

Okuma saati uygulaması ile tüm öğretmen, öğrenci ve personelimizin günde 15 dakika kitap okuması sağlanmaktadır.

Öğrencilerimizin en az bir spor dalında yeteneklerini keşfederek, yüzme havuzu, kapalı spor salonu, basketbol-futbol sahası ve tenis kortu aracılığıyla kendilerini geliştirmelerine yardımcı olmaktayız.

Spor için gerekli iç disiplin ve bireyin bedensel yeterlilik algısının; zihinsel gelişim açısından önemi bilinmekte ve öğrenci ve velilerimize bu konuda rehberlik yapılmaktadır.

Ayrıca kampüsümüzde yer alan çok amaçlı tiyatro ve konferans salonu, 80 kişilik cep sineması, dans ve bale salonu, satranç dersliği, müzik ve resim atölyeleri öğrencilerin farklı alanlardaki gelişimleri nin desteklenmesi için büyük önem taşımaktadır.

GELECEĞE HAZIRLIK OKULLARI © 2014. Tüm Hakları Saklıdır.

ATAKENT
Atakent Mah. Atatürk Cad. No:8 Atakent, Halkalı