Anaokulu

Cihangir Okulları Büyükçekmece Kampüsü Anaokulumuz da standartlara uygun olarak  öğrencilerimizin eğitimi için modern yaşamın gerektirdiği her tür donanıma sahiptir.

Okullarımızdaki etkinlikler bu amaçla hazırlanan alanlarda gerçekleştirilir.Anaokulu bünyemizde Fen-doğa, Satranç, İngilizce, Beden Eğitimi dersliklerimiz bulunmaktadır. Spor salonumuz, yüzme havuzumuz, öğrencilerimizle birlikte tiyatro ve gösteriler düzenlediğimiz konferans salonumuz en sık kullandığımız mekânlardır. Bunun yanında sanat etkinliklerini gerçekleştirdiğimiz görsel sanatlar ve müzik atölyeleri gibi alanlar da bize özel tasarlanmıştır.  Anaokulumuza ait yemekhanemizde, sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı gıda mühendislerimizce hazırlanır. Anaokulumuz kendisi için tasarlanmış özel bir alanda ve kampüsümüzün ortak kullanım alanlarına en yakın noktada yer alır. Anaokulu öğrencilerimiz de diğer öğrencilerimiz gibi kampüsümüzün tüm imkânlarından öğretim programlarına uygun olarak yararlanır.

Anaokulumuz 36-66 ay arası öğrencilere,yaparak-yaşayarak öğrenebilecekleri bir ortam ve programla Eğitim-Öğretim vermektedir. Okullarımızda oyun ve etkinlik temelli bir öğretim programı uygulanır. Anaokulu ve İngilizce Eğitimi Bilingual olarak planlanır. Okulumuzda her ay düzenlenen partiler Türkçe-İngilizce öğretmenleri eşliğinde yapılır.Hazırlık gruplarında Robokid dersi ve İlkokul öğretmenleri tarafından gerçekleştirilen İlkokula hazırlık çalışmaları yapılır. Anaokulumuzda hijyen kuralları ön planda tutulur.Öğrencilerimizin sabahları öğretmenlerimiz tarafından karşılanması ve okul kıyafetleri ile gelmeleri aidiyet duygusu kazandırarak onları motive etmektedir.Çalışan velilerimize yönelik olarak 07.30-19.30 nöbet programımız bulunmaktadır.

Öğretmen kadromuzun alan mezunu ve anaokulu eğitiminde deneyim sahibi olmalarına özen gösteririz.

Cihangir Okulları Anaokullarında öğrencilerimizin mutlu olmaları için çok neden var...