İlkokul

Büyükçekmece Kampüsü İlkokulumuz 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı'nda faaliyete başlamıştır. Sınıflarımız 24 öğrenci kapasitesine sahiptir. Tüm sınıflarımızda akıllı tahta ve kesintisiz internet erişim bulunmaktadır. Her öğrencimizin kendisine ait bir dolabı bulunmaktadır. Öğrencilerimiz okul kıyafetleri ile okula gelmektedir. Bu onların aidiyet duygusu geliştirmelerine yardımcı olur.

İlkokul öğrencilerimizde öğretim programlarımız çerçevesinde kampüslerimizin tüm imkanlarından yararlanabilmektedir. Kampüsümüzde yüzme havuzu, açık-kapalı spor salonu, konferans salonu, kütüphane, cep sineması, yemekhane bulunmaktadır. Bunun dışında görsel sanatlar ve müzik dersleri kendi atölyelerinde yapılmaktadır. İlkokul öğrencilerimiz için oluşturulan özel atölyelerde bulunmaktadır. Bunlar; yaşam becerileri, akıl oyunları, satranç, sanat atölyeleridir.

Tüm öğrencilerimizi mutlu ve geleceğe hazırlıkta aktif olacakları bir eğitim ortamına davet ediyoruz.