Anadolu Lisesi

Kurtköy Kampüsü Anadolu Lisesi Cihangir Geleceğe Hazırlık Okullarının son halkasıdır. Anadolu Lisesi sınıflarımızın öğrenci kapasitesi 24'tür. Sınıflarımızda akıllı tahta ve kesintisiz internet erişimi bulunmaktadır. Tüm öğrencilerimiz öğretim programlarına bağlı olarak tüm kampüs imkanlarımızdan yararlanabilmektedir. Yemekhane, konferans salonu, yüzme havuzu, kütüphane, kafeterya tüm öğrencilerimizin ortak kullanımına açık mekanlardır. Anadolu Lisemizde laboratuvar imkanları ön plana çıkmaktadır. Fizik, kimya, biyoloji dersleri laboratuvarlarda gerçekleştirilir. Öğrencilerimiz okullarımıza öğrenci kıyafetleri ile gelirler. Bu onların aidiyet duygularının gelişimi konusunda önemlidir.

Modern kampüs imkanları ile birlikte iyi bir üniversiteye hazırlık açısından tüm imkanlar Cihangir Okulları Anadolu Liselerinde...