Kurucumuzun Mesajı

Değerli Veliler, Sevgili Öğrenciler,

Çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasından hepimiz sorumluyuz.

Uzun yıllar üretim sektöründe gece gündüz demeden çalışan, dünyanın dört bir tarafı ile ticaret yapan birisi olarak çocuklarımızın evrensel ve ulusal değerleri bilen birer "dünya vatandaşı" olarak yetiştirilmesi gerektiğine inandım.

Bu duygu ve düşünceden hareketle 1996 yılında Cihangir Okulları hizmete açıldı. Günümüze kadar pek çok veli ve öğrencimizle birlikte olduk.

Öğrencilerimizin okullarında mutlu olmalarından, bedensel ve duygusal açıdan güzel yetişmelerinden, yabancı dilde iletişim kurabilmelerinden, teknolojik cihazları iyi biçimde kullanabilmelerinden, gösterdikleri başarılardan son derece mutlu oldum, heyecan duydum. Onlardan aldığım enerji benim hayattaki en büyük desteğim oldu.

Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak aslında yeni bir gelecek kurmak demektir. Bu da evrensel ve ulusal değerleri iyi biçimde bilmekle, bilimsel açıdan donanımlı olmakla, yaşam boyu eğitimi ön planda tutmakla mümkün olacaktır. Hayattaki en büyük arzum öğrencilerimizin dünyaya-toplumuna- anne ve babasına hayırlı, özgüveni yüksek, sosyal, duyarlı, üretken, başarma azmi taşıyan birer evlat olmalarıdır.

Bizler birer emanetçiyiz. Aldığımız mirasa en iyi biçimde sahip çıkıp, geliştirip, yeni nesillere devretmek zorundayız. Sorumluluğumuzun da bilincindeyiz.

Saygılarımla.

Ergül CİHANGİR