Anaokulu

Bilingual, sözlük anlamı olarak, iki farklı dili iletişim için aynı seviyede kullanabilen kişi demek. Bilingual eğitim terimi, bireye ana diliyle birlikte diğer bir dilin ana dili edinimine benzer bir süreçte öğretilmesi olarak kullanılmaktadır. Anaokulunda kullandığımız, Bilingual Eğitim programımız öğrencilerimizin ana dilde öğrendiği kazanımları İngilizce’de de eş zamanlı geliştirebilmelerini, iki dilde de akademik ve dil yeterliliği kazanmalarını sağlar. Derslerde çocuklar, farkında olmadan İngilizceyi ana dillerine benzer bir süreçte edinirken, aynı zamanda yaşlarına uygun diğer becerileri de geliştirirler. Derslerimizde hedefe uygun özel tasarlanmış materyaller, görsel objeler ve interaktif programlar kullanılarak öğrencilerimize bilgileri bütün halinde pekiştirme olanağı sağlanır. Ders planları ve aktiviteleri Türkçe öğretim programına paralel özel olarak hazırlanır. Anne-babalar için hazırladığımız materyallerimiz ile okul dışında İngilizce kullanımı desteklenir. Öğrencilerimiz materyallerini evde de kullanarak pratik yapar ve anne babaları ile eğlenceli vakit geçirirler.