İlkokul

İngilizce sistemimizde yapılan tüm çalışmalar ve kullanılan materyaller TAM ÖĞRENME modeline göre tasarlanmıştır. Birbirini destekleyen ve tamamlayan öğrenme araçlarının planlı ve programlı bir bütün halinde kullanılması ile öğrencilerde tam ve kalıcı öğrenme gerçekleşir. Öğretimde kullanılan tüm araçlar birbirini takip eden ve tamamlayan bütünün parçalarıdır. İngilizce öğretim yöntemimiz, Gramer Ezberleme İçeriğinden Uzak,  Beceri Odaklı, Etkili Dil Kullanımı’nın olduğu, Günlük Hayata Aktarım’ın yapıldığı çalışmalardan oluşur. 1. sınıfta ve  2. sınıfta öğrencilerimiz  temel bilgilere ek olarak  Ses Eğitimi (PHONICS)  ile desteklenir. Uyguladığımız Cambridge ESOL Sınav Modeli’ne göre öğrencilerimiz 3. sınıfta ve 4. sınıfta seviye gruplarında eğitim alırlar.

READING, WRITING, LISTENING, SPEAKING SKILLS
PRIVATE SPEAKING HOUR