Ortaokul

5. sınıf öğrencilerimiz yoğun bir hazırlık programında İngilizce eğitimi alırlar. Haftada 20 saat yapılan İngilizce dersleri, öğrencilerimizin seviyelerine uygun olarak planlanır ve gelişimleri sistemli bir şekilde takip edilir. 5.sınıf hazırlık programını tamamlayan öğrencilerimiz uyguladığımız CAMBRIDGE ESOL SINAV sistemine göre bitirdikleri seviyeden sertifika almaya hak kazanırlar. 20 saatlik İngilizce programımızda Main Course, Cambridge, Speaking gibi temel derslerin yanı sıra 21. yüzyıl becerileri olan 4 C’s dersi de alan öğrencilerimiz, yabancı dili etkili ve özgüven içinde kullanabilen dünya vatandaşı olma yolunda gerekli becerileri de edinmiş olurlar. 5. sınıf Hazırlık Programı’nı tamamlayan öğrencilerimiz 6. sınıfta ve 7. sınıfta seviye gruplarına göre haftada 12 saat İngilizce dersleri ile eğitimlerine devam ederler. 8. sınıfta seviye grubu derslerinin yanı sıra MEB Müfredatına göre de İngilizce dersleri yapılır.

READING, WRITING, LISTENING, SPEAKING SKILLS
PRIVATE SPEAKING HOUR
CAMBRIDGE
WEEKEND WORKSHEETS