Oxford Big Read

Değerli Anne ve Babalar,

Birçok dil öğrencisi, öğrendiği dili özgüven çerçevesinde kullanamaz. Çünkü öğrendiği dili etkin bir şekilde kullanmak için yeterli zaman harcamaz. Oysa öğrenilen dilde okuma, o dili etkili biçimde kullanmanın en kolay, en açık ve en eğlenceli yoludur. Araştırmalar çok açık bir şekilde gösteriyor ki hedef dilde okumak;

• Kelime dağarcığını

• Dinleme becerisini

• Yazma becerisini

• Grameri

• Akıcı konuşma becerisini

* Motivasyonu geliştirmektedir.

Oxford University Press Türkiye olarak öğrencilerimizin okuma alışkanlığı kazanabilmeleri ve İngilizce seviyelerini daha iyi bir düzeye getirebilmeleri için “The Oxford Big Read” (Geniş Kapsamlı Okuma) adı altında bir okuma yarışması hazırladık. Bu kampanya süresince öğrencilerimiz, kendi düzeylerinde yine kendi seçtikleri kitaplarla okumayı eğlenceye dönüştüreceklerdir.

Yarışmaya katılan her öğrenci katılım sertifikasına hak kazanacaktır. Bölgesel dereceye giren öğrenciler çeşitli ödüllere hak kazanacağı gibi, ulusal dereceye giren öğrencilerin ödülleri aşağıdaki gibidir;

Birincilik Ödülleri (İlkokul-Ortaokul-Lise)

• iPad Mini

• 50 TL iTunes Hediye Çeki

• Kazanan Sertifikası

• Altın Madalya

İkincilik Ödülleri ;

• 10 Kitaplik Ev Kütüphanesi

• Oxford Children's Visual Dictionary English-Turkish

• İkincilik Sertifikası

• Gümüş Madalya

ORTAOKUL-LİSE

• Oxford Readers Collection

• Oxford Vocabulary Trainer App

• İkincilik Sertifikası

• Gümüş Madalya

Öğrencilerimizin zevkli, güvenli ve heyecanlı bir okuma alışkanlığı kazanmalarını ve bu vesileyle dil düzeylerini geliştirmeyi hedef alan çalışmamız için destek olacağınıza inanmaktayız.

Ayrıntılı Bilgi İçin; www.bigread.oxford.com.tr