Sizi Aramamızı İster misiniz?

AP

College Board üyesi olan okulumuz, lisede Advanced Placement (İleri Düzey Yerleştirme Programı) ile 60 ülkede 4,000’den fazla üniversitede geçerli olan sertifika ve diploma programları sunmaktadır. 1900’lü yılların başında kurulan “College Board” tarafından sunulan Advanced Placement Programı, öğrencilerin yurt dışında bulunan üniversitelere kabul edilmesinde ve lisede aldıkları derslerden muaf olmaları konusunda avantaj sağlamaktadır. Dünya genelinde birçok üniversite tarafından kabul şartı olarak istenilen kriterleri sağlayan bu programda, 7 farklı alanda dersler bulunmaktadır. Türkiye’de az sayıda okulda uygulanan bu program sonunda, uluslararası standart testler aracılığıyla değerlendirilen öğrenciler, elde ettiği başarı puanına göre farklı üniversitelerden kabul almakta ve çeşitli imkânlara sahip olmaktadır. Öğrencilerimiz AP sınavlarının dışında SAT, TOEFL vb. uluslararası sınavlara da hazırlanarak üstün başarılara ulaşma imkânı bulurlar.