Sizi Aramamızı İster misiniz?

Beceri Temelli Eğitim Programı (BETEP)

Cihangir Okulları Ortaokulu 5 ve 6. sınıf öğrencileri için temele aldığı teknolojinin de etkisiyle değişen dünya ile birlikte öğrencilerden sadece akademik başarıları yüksek bireyler olmaları değil; problem çözme, okuduğunu anlama, kendini ifade etme, görsel yorumlama, karar verme gibi 21. yüzyıla ait üst düzey becerilere sahip bireyler olmalarını da amaçlayan ve bu kapsamda beceri temelli uygulamalara imkân tanıyan bir programdır.

Beceri Temelli Eğitim Programı kapsamında “Beceri Dersleri”yle; okulda öğrendiklerini günlük hayatta kullanabilmelerini sağlamaları, üst düzey becerileri kullanabilmeleri ve hem sosyal yönden hem de akademik yönden yetkin olmaları amaçlanır. Öğrencilerin, beceri dersleri, kulüp ve sosyal etkinlik çalışmalarıyla birlikte bir bütün olarak ele alınarak gelişimleri tamamlanır.