Sizi Aramamızı İster misiniz?

Beils

Cihangir Okulları olarak, 2021-2022 eğitim öğretim yılı ile başlamış olduğumuz Beils Oracy derslerimiz ile bir ilke imza attık.

Beils Oracy, öğrencilerin küçük gruplar halinde okul sonrası yapılan online konuşma dersleridir. 3 kıta 32 ülkede uygulanan bu dersler ile öğrencilerimizin ana dili İngilizce olan ve öğretmen sertifikalı eğitmenlerle, okulda aldıkları İngilizce eğitimini okul sonrası pekiştirme fırsatı bulmaları, etkili iletişim ve İngilizce konuşma becerisinde özgüven kazanmaları sağlanmaktadır.
    Okullarımızda kullanılan İngilizce programına uygun tasarlanan konuşma İngilizcesi içerikleri ile öğrencilerimiz İngilizce konuşmaya cesaretlendirilir. Hata yapma korkusundan uzaklaşarak kendilerini en iyi şekilde ifade etmeyi öğrenir. Bu dersler ile öğrencilerimiz aktif dinlemeyi, sıralı konuşmayı, doğru sorgulamayı, vücut dilini daha iyi kullanmayı, akran ve grup çalışmaları yaparak takım halinde çalışmayı ve bunun gibi daha birçok etkili iletişim ve yaşam becerisini de doğal bir şekilde edinirler.