Sizi Aramamızı İster misiniz?

Atakent Kampüsü

Cihangir Okulları Atakent Kampüsü

Kampüs Olanakları

Yüzme Havuzu

Yüzme derslerinde kullanılmak üzere kapalı yüzme havuzu mevcuttur.

Spor Salonu

Öğrencilerimizin spor faaliyetlerinde kullanabileceği kapalı spor salonumuz mevcuttur.

Fizik - Kimya - Biyoloji - 3D Laboratuvarı

Öğrencilerimizin deneylerini gerçekleştirebileceği deney sınıflarımız mevcuttur.

Konferans Salonu

Öğrencilerimizin gösterilerini sergileyebileceği ve seminerlerimizi gerçekleştirebileceğimiz konferans salonumuz mevcuttur.

2014 yılında yapımına başlanan Atakent Kampüsü 2015-2016 eğitim yılında öğrencileriyle kucaklaştı. Atakent Kampüsü, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim veriyor. Atakent Kampüsü içerisinde kapalı yüzme havuzu, kapalı ve açık spor kompleksi, yüksek kapasiteli konferans salonu, kütüphane, fizik-kimya-biyoloji-3D laboratuvarı bulunmaktadır. Titiz bir mimari çalışma sonucunda planlanan Atakent Kampüsü modern yapısıyla tamamen öğrenci odaklı ve ayrıcalıklı bir eğitim yuvası.

Yönetim Ekibimiz

Ercüment PINAR